ENRIC CONILL

Biografia

Enric Conill Tort (1981, Igualada)

Aficionat al dibuix des de petit, va estudiar arquitectura i es va llicenciar a l’any 2007 mentre treballava en un despatx d’Igualada i a l’any 2011 decideix muntar el seu despatx propi. Va complementar la seva formació amb un Postgrau en Gestió Urbanística.

Casat i pare de 2 fills i 1 filla, també és regidor d’ERC Igualada des de 2015, tasca que combina amb el seu despatx d’arquitectura. 

De jove va formar part de la Coral Gatzara i del CAU, d’on va aprendre valors com el companyarisme, el treball i la seva estima a la natura, que practica tant com pot anant a la muntanya. Jugador de futbol durant tota la seva vida en diversos clubs, actualment juga amb els veterans de l’Igualada.

Candidat a l'alcaldia d'Igualada

A l’any 2015 forma part de la candidatura d’ERC a la ciutat d’Igualada en la 3a posició i és escollit regidor de l’ajuntament. En el passat mes de juliol l’assemblea local d’Esquerra va escollir-lo com a candidat per a les properes eleccions del 26 de maig.

Enric Conill, al Cotxe!

BY ÀNGEL RUIZ

Coneixem una mica més l’Enric Conill, candidat a l’alcaldia d’ERC a Igualada. Vida personal, familiar, professional i política. Un viatge amb cotxe conduït per Àngel Ruiz, on descobrim els aspectes més personals de l’Enric Conill

T'enviem un whatsapp!

Deixa'ns el teu telèfon i t'enviarem un whatsapp amb les novetats de la candidatura